www.journal.com.mk Почетна Галерија Контакт

Ресторанот Журнал со задоволство ви нуди разни менија како избор за Вашата свеченост.
Свадбени менија
На линков можете да се информирате за содржината на менијата ....Повеќе
Менија за годишници , дипломски, апсолвенски и матурски
За ваквите свечености ресторанот ви ги нуди следните менија .... Повеќе

 

Ресторан Журнал

    Ресторанот Журнал беше отворен во 2001 година и многу скоро стана една од омилените дестинации во градот каде се одружваат семејни веселби и веселби со најразличи поводи. За познавачите овој ресторан е совршено место каде може истовремено да се ужива во амбиентот , беспрекорната услуга , првокласната храна и професионалниот однос кон секој сегмент од веселбата каде се внимава на секој детал. Можноста да се ужива во елегантониот етериер и гастрономското искуство ве очекува во секое време . Повелете препуштете се на уживањето во веселбата потпомоганата од нашите кулинари и послужени од нашиот персонал кој ќе ви помогне за изборот низ менијата за најдоброто за Вас.

Сведбена веселба

Ресторанот Журнал години наназад бил и е домаќин на многу веселби кој се од исклучителна ...

Галерија

Преку галеријата запознајте се со амбиентот на нашиот ресторан...

Шематски приказ на салата

Шематски приказ на организираност и поставеност на салата за свечености...

Понуда за пијалоци

За вашата свеченост ви нудиме да одберете една од понудите кои ги подготвивме...

Закажи термин

    Клик до Закажи термин и 360 Виртуелна тура

    Link
2009 Журнал сите права се заштитени